Ondernemend projectmanagement

Je kent dat wel. Je hebt een idee, project of specifieke opdracht maar je hebt geen tijd of ervaring om het intern te laten uitvoeren. Sinds 2007 hebben wij honderden marketing projecten van A tot Z gemanaged. Door deze ervaring en onze ondernemende werkwijze zijn wij in te schakelen voor strategische, tactische en operationele projecten. Wanneer het combinatie van deze elementen betreft renderen wij het best. Wij ondernemen mee met onze opdrachtgevers en hebben aan een half woord genoeg.

Ervaren projectmanagers

Linkin Business heeft ervaring met onderzoek- en adviestrajecten, marketing en communicatie opdrachten, opzetten en implementeren van social media activiteiten, zakelijke evenementen en innovatie en new business projecten. Als ondernemend bureau voelen wij ons nergens te groot voor. Of het nou gaat om het realiseren van een WordPress website, een marketing campagne, een grootschalig onderzoek of een interimopdracht.

Heb je behoefte aan specifieke marketing expertise of capaciteit? Bekijk dan hieronder ons werk of neem contact met ons op.

Bel dan met Reinoud Bliek, founder van Linkin Business. Of stuur direct een e-mail zodat we in contact kunnen komen.

Bel Reinoud
Mail Reinoud

Wil je meer weten?

Contactverzoek of een vraag?

Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en we komen vaak nog dezelfde dag bij je terug.