Projectomschrijving

Sinds 2007 is Linkin Business actief op het gebied van marktonderzoek en marketingvraagstukken. Vanaf deze periode is het gebruik van social media duizelingwekkend hard gestegen. Met miljoenen gebruikers is social media niet meer weg te denken uit het marketing landschap. Ook opdrachtgevers van Linkin Business constateerden en constateren deze ontwikkeling. In toenemende mate kreeg Linkin Business dan ook vraag om te onderzoeken of en wat te doen met social media.

Linkin Business werkt al vanaf de start nauw samen met betrouwbare leveranciers en partners. Promote Your Network in de persoon van Vincent Smit is zo’n bedrijf. Vincent Smit heeft zich vanaf 2008 gespecialiseerde in het trainen, opleiden en spreken op social media gebied en werkt onder andere voor KPN en ING. Een ideaal partnership was gemaakt gezien de aanvullende expertisegebieden. Linkin Business op marketing/strategisch vlak en Promote Your Network met de specialistische kennis van social media.

Beide bedrijven zijn met elkaar om tafel gegaan om de behoefte van bedrijven voor social media ondersteuning door te vertalen naar een concreet concept dat nu bekend is als Kickstart Your Social Media. Na ruim 3 jaar als zelfstandig bedrijf actief te zijn geweest, is Kickstart Your Social Media nu een product van Linkin Business.

Bekijk hier de website van Kickstart Your Social Media
Of doe hier de test en krijg inzicht in hoe jouw zakelijke social media accounts presteren