Een jonge enthousiaste organisatie die veel inzet toont en goed mee denkt met mij als ondernemer. Wij hebben de samenwerking zowel aangenaam als professioneel ervaren. Linkin Business heeft zich uitstekend geprofileerd en kwam bij ons betrouwbaar over. Dat geldt tevens voor de rapportage, de uiteindelijke resultaten en de presentatie. Het resultaat en de prettige samenwerking is in ieder geval een reden om in de toekomst wederom gebruik van jullie diensten te maken.
Rogier de Waard, Mastermate Van Ree
Linkin Business is onze partner voor belevingsonderzoeken. Een fijne samenwerking, goed contact!
Constructief meedenkend bij de inrichting van onderzoeken. Flexibel en snel handelend tijdens de projecten. Met leesbare rapporten als resultaat!
Geoffrey Smith, 10voor5
Linkin Business heeft ons geholpen met het functioneel design en de begeleiding van de nieuwe corporate website. Hierin hebben wij een ondernemende marketing partner gezien die ons continu goed heeft geadviseerd in de stappen en de mogelijkheden per stap. Daardoor hebben wij een prima resultaat behaald binnen onze kaders. Onze samenwerking krijgt zeker een vervolg!
Frank Verburg, Woldhuis Installatie
Wij hebben op een informele maar professionele wijze samengewerkt. Dit heeft er tot geleid dat wij voor een bestaand winkelcentrum 400, door consumenten op locatie, ingevulde enquetes hebben ontvangen. Door in te spelen op de resultaten uit deze enquetes kunnen wij de consumentenbinding vergroten en hierdoor de waarde van ons vastgoed veilig stellen.
Paul van der Eng, Hoorne Vastgoed
Wij wilden graag een inventarisatie van wat onze klanten van ons product vinden en waarom er mensen wel een folder aangevraagd hebben maar vervolgens niet hebben geboekt. De onderzoeksresultaten hebben ons verrassende inzichten gegeven en met de adviezen hebben wij uitstekende handvatten om onze strategie te versterken.
Olaf Bak, Bak Reizen
Juist in deze tijd van crisis is het belangrijk te weten wat ouders willen. Vanwege de kennis en goede eerdere ervaringen op dit gebied hebben wij Linkin Business benaderd. De samenwerking verliep super. Heel goed was het bijvoorbeeld dat de enquête vragen samen met COC én de kinderopvangorganisatie zijn voorbereid en gezamenlijk ook de resultaten zijn besproken. Dat zorgt voor draagvlak!
Willy Verweij, Kidswereld Kinderopvang
Linkin Business is al jaren onze vaste partner voor ons klanttevredenheidsonderzoek en al onze andere marketingactiviteiten. Creatief en op de hoogte van de laatste slimmigheden. Bovendien heel enthousiast. Daar krijg ik zelf ook energie van!
Peter de Groot, THOBS
Linkin Business heeft ons enorm geholpen met een zeer specifiek marktonderzoek en een haarscherpe analyse. Linkin Business werkt snel, is erg ondernemend, proactief en was in onze samenwerking een fijne sparringpartner. Onze samenwerking krijgt zeker een vervolg!
Reinoud Kroese, Pulito Advies