Linkin Business heeft een sterk en uitgebreid netwerk en is onder andere betrokken bij:

MOA

De MOA heeft als doel de kwaliteit van survey based en non-survey based information, zowel nationaal als internationaal, in de breedste zin van het woord te bevorderen, ontwikkelen en stimuleren.

Bekijk website

JCI

Junior Chamber International (JCI) is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in meer dan 115 landen.

Bekijk website

Entrepeneurs’ Organization

Entrepreneurs’ Organization (EO) om ondernemers te ondersteunen, op te leiden en te stimuleren bij het succesvol bouwen aan de onderneming en persoonlijke ontwikkeling. De is EO actief in 48 landen en er zijn totaal 150 chapters.

Bekijk website

Rabobank

Linkin Business staat op de lijst met betrouwbare instellingen waar de Rabobank goede ervaringen mee heeft. Onze businessplannen zijn goedgekeurd en geaccepteerd door de Rabobank.

Bekijk website

De Dieu

In Alkmaar zijn ruim honderd mannen bij elkaar gekomen om gezamenlijk een zeer bijzonder monument te bewaren voor de toekomst. Het monument betreft Huize De Dieu en is in 1744 gebouwd.

Bekijk website

Wil je meer weten?

Bel dan met Reinoud Bliek, founder van Linkin Business. Of stuur direct een e-mail zodat we in contact kunnen komen.

Bel Reinoud
Mail Reinoud

Contactverzoek of een vraag?

Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en we komen vaak nog dezelfde dag bij je terug.