Kernwaarden zijn de basis voor ons dagelijks handelen en staan centraal in de duurzame en constructieve relatie die we hebben met opdrachtgevers, partners en medewerkers.

Ondernemend

Met onze ‘hands on mentaliteit’ schakelen wij snel en ‘ondernemen’ met jou mee om tot de beste keuzes te komen. Met een gezonde dosis plezier en passie zorgen wij voor een optimaal resultaat voor jouw vraagstuk of probleem.

Transparant

Wij beschikken over een uitstekende mix van ervaren krachten en jonge talenten waar je met een gerust hart met jouw vraag terecht kunt. Per project kijken wij samen naar de juiste inzet van personen en middelen.

Ervaren

Wij brengen specifieke kennis en ervaringen in die essentieel zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Hiermee beantwoorden wij jouw vraag, helpen je groeien naar de volgende fase én zijn wij jouw bron van nieuwe ideeën.

To-the-point

Als ondernemer of manager heb je behoefte aan de juiste informatie op het juiste moment, leesbaar en overzichtelijk. Als sparringpartner zijn wij concreet en direct in onze werkwijze zodat wij tot snel de kern komen en er doorbraken kunnen worden gerealiseerd.

Wil je meer weten?

Bel dan met Reinoud Bliek, founder van Linkin Business. Of stuur direct een e-mail zodat we in contact kunnen komen.

Bel Reinoud
Mail Reinoud

Contactverzoek of een vraag?

Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en we komen vaak nog dezelfde dag bij je terug.