Het belangrijk om op de hoogte te blijven van relevante informatie van jouw bedrijf of organisatie en de branche waarin je actief bent. Hierbij is onderzoek van essentieel belang. Sommige organisaties en bedrijven hebben al een prima zicht op welke informatie voor hen van belang is en verzamelen dit continu en/of periodiek (of laten dit doen).

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jezelf onderzoek uitvoert, al dan niet opgezet in samenwerking met een professional of een professioneel bureau. Alhoewel het fundament dan staat is het belangrijk dat het onderzoek wordt aangepast en verfijnd aan de actualiteit en andere, relevante ontwikkelingen, zowel in- als extern.

Als je dagelijks bezig bent met de eigen business is het vaak moeilijk om het onderzoek zo goed en neutraal mogelijk in te richten. Daarom hebben wij de OnderzoekCheck ontwikkeld. Hiermee helpen wij organisaties en bedrijven die graag een frisse, onafhankelijke blik willen op hun (geplande) onderzoeken in één sessie concreet verder. Het kan zijn dat een bestaand onderzoek een update krijgt of dat wij helpen bij het inrichten van een geheel nieuw onderzoek.

Staat er een onderzoek gepland waar aanvullende expertise of capaciteit voor nodig is of wil je ‘gewoon’ eens een second opinion? Neem dan contact met ons op.