Als je al een intensieve gebruiker bent van social media loop je al snel tegen de beperkingen aan van de verschillende platformen. Een tweet verstuur je op Twitter zodra je op de Send knop drukt. Terwijl je er net 10 hebt bedacht… En ze binnen een paar minuten delen is dan ook niet zo handig en verstandig (want op de andere dagen valt jouw account weer stil). Dus berichten spreiden en inplannen is de oplossing. En zo zijn er nog

In de huidige online wereld kun je, zeker als je social media zakelijk optimaal wilt benutten, niet meer zonder hulp van social media tools. Aangezien wij sinds 2008 actief zijn, hebben wij talloze tools voorbij zien komen en weten daarom welke tool past bij uw specifieke behoefte. Er zijn ook veel gratis tools (met nogal wat beperkingen) waarbij je met een maandelijkse betaling er net wat meer mee kan.

Goede redenen om tools te gebruiken?

  • Bespaar tijd (meer doen in minder tijd)
  • Krijg meer inzicht (en pas de tactieken aan voor een nog hoger rendement)
  • Bekijk wat de concurrent doet en ‘leen’ wat hen succesvol maakt
  • Bespaar geld (tools kunnen dag/nacht voor je werken)
  • Bespaar een slechte reputatie (tools monitoren 24/7 het web)
  • Wordt zichtbaar bij de doelgroep (door de tools ze voor je te laten vinden en de meest kansrijke eruit te pikken)
  • En zo kunnen wij nog wel even doorgaan

Met ons activatieprogramma Kickstart Your Social Media ondersteunen wij bedrijven door social media activiteiten bij hen weg te nemen. Waarom? Wij kunnen het sneller, slimmer, beter en goedkoper! Maar bovenal: wij doen het ook echt. Terwijl de meeste bedrijven met frisse moed beginnen maar het simpelweg niet volhouden.

In dit proces komt het voor dat wij de mensen bij onze opdrachtgever verder opleiden om de door ons gebruikte tools in te zetten. Zij nemen dan bij ons een tool abonnement af en wij kunnen werkzaamheden gefaseerd terugbrengen (als dat gewenst is natuurlijk). Blijvend voordeel is dat wij supersnel kunnen schakelen, bijvoorbeeld bij een tekort aan capaciteit of kennis.

Wij bieden, naast het uitbesteden van social media, de volgende pakketten c.q. tools aan.

Wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen of heb je een specifieke vraag? Laat het me gerust weten: reinoud@linkinbusiness.nl