Projectomschrijving

Triodus is voortgekomen uit een van de eerste kinderopvangorganisaties in Nederland. Zij heeft ruim 50 kindercentra in Den Haag. Ongeveer 500 medewerkers zorgen dagelijks voor de opvang en back office van ruim 2.500 kinderen.

Linkin Business, de partner van Triodus op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoeken, is op basis van haar marketing expertise gevraagd om mee te denken om ‘nieuwe business’ te ontwikkelen. Voortgekomen uit het feit dat de kinderopvangbranche aan verandering onderhevig is en hierin tijdig en op de juiste manier in te spelen.

Uit een tweetal strategische sessies zijn 3 ideeën naar voren gekomen. Linkin Business heeft vervolgens 6 maanden een ondernemende innovatie expert geleverd die deze ideeën heeft onderzocht en getoetst op haalbaarheid.

Eén van de resultaten van dit traject is het onderscheidende nieuwe concept Nannywereld van scratch af aan is ontwikkeld. Nannywereld verzorgt professionele kinderopvang bij gezinnen thuis op de door de klant gewenste dagen en tijden. Zo loopt het gezinsleven voor de kinderen gewoon door. Dit zorgt voor meer flexibiliteit binnen het gezinsleven en is daadwerkelijk een verlengstuk van de familie.

Het is de missie van Nannywereld om kinderen niet alleen op een verantwoorde manier op te vangen, maar ze met goed opgeleide medewerkers ook ècht verder te helpen in hun ontwikkeling. Inmiddels is Nannywereld doorontwikkeld tot een onafhankelijk bedrijf.

Ben je op zoek naar kansen in jouw markt of heb je ‘nieuwe business’ ideeën en wil je deze concreet handen en voeten geven? Neem dan contact met ons op.