Linkin Business is in opdracht van Schoolfruit.nl actief op zoek naar franchisenemers. Schoolfruit.nl levert in heel Nederland vers fruit aan basisscholen (o.a. door de Fruitvriendjes) De missie van Schoolfruit.nl is kinderen zich gezond en energiek laten voelen. Sinds de start in 2004 heeft Schoolfruit.nl ontzettend veel kennis op het gebied van gezonde voeding en onderwijs opgedaan. Daarom is Schoolfruit.nl al jaren erkend leverancier bij overheidsinstellingen en voorzien zij jaarlijks meer dan 100.000 kinderen van “een gezond 10 uurtje”.

Om haar doelstellingen voor de komende jaren te realiseren is Schoolfruit op zoek naar ondernemende personen die mee willen bouwen aan onze missie. Als zelfstandig ondernemer kun je professionele begeleiding verwachten bij het opstellen van een businessplan en ondersteuning bij ondernemersvraagstukken. Voor jou en de franchisenemers uit andere regio’s biedt Schoolfruit.nl een professioneel platform voor kennis- en ervaringsoverdracht.

Schoolfruit.nl zorgt bovendien voor ondersteuning bij online activiteiten, administratie, facturatie, marketingmaterialen, landelijke marketingactiviteiten en productinnovaties. Vanzelfsprekend wordt collectieve inkoop van fruit en de logistiek door Schoolfruit.nl georganiseerd.

Er zijn nog twee verzorgingsgebieden vrij, te weten Den Haag – Rotterdam en het gebied Almere – Utrecht. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan contact op met Reinoud Bliek: reinoud@linkinbusiness.nl