Linkin Business is in opdracht van Schoolfruit.nl actief op zoek naar franchisenemers. Schoolfruit.nl levert in heel Nederland vers fruit aan basisscholen. De missie van Schoolfruit.nl is kinderen zich gezond en energiek laten voelen. Sinds de start in 2004 heeft Schoolfruit.nu ontzettend veel kennis op het gebied van gezonde voeding en onderwijs opgedaan. Daarom is Schoolfruit.nu al jaren erkend leverancier bij overheidsinstellingen en voorzien zij jaarlijks meer dan 100.000 kinderen van “een gezond 10 uurtje”.

Om haar doelstellingen voor de komende jaren te realiseren is ondernemende mensen die willen mee bouwen aan het bedrijf dat zoveel mogelijk kinderen in Nederland gezonde voeding wil laten consumeren. Als zelfstandig ondernemer kun je professionele begeleiding verwachten bij het opstellen van een businessplan en ondersteuning bij ondernemersvraagstukken. Samen met franchisenemers uit andere regio’s heb je een professioneel platform voor kennis- en ervaringsoverdracht.

Schoolfruit.nl zorgt bovendien voor ondersteuning bij online activiteiten, administratie, facturatie, marketingmaterialen, landelijke marketingactiviteiten en productinnovaties. Vanzelfsprekend wordt collectieve inkoop van fruit en de logistiek door Schoolfruit.nl georganiseerd.

Er zijn nog opties voor de gebieden Kop van Noord-Holland, Midden-Nederland, de noordelijke provincies en Limburg. Wil je meer weten over welke specifieke regio’s nog vrij zijn of heb je interesse? Neem dan contact op met Reinoud Bliek: