Projectomschrijving

Errol Dekkinga bezocht in het voorjaar van 2017 een stuk land. Officieel gelegen op bedrijventerrein Boekelermeer maar het is er zo groen en landelijk dat je je letterlijk op de hei waant. Errol werd meteen verliefd op het stuk land. Errol droomde hardop van een unieke locatie waar je van alles kan doen. Maar hoe pak je dat aan? Hoe geef je dit handen en voeten? Daarvoor benaderde hij Reinoud (Bliek van Linkin Business).

In een viertal sessies hebben zijn alle ideeën op tafel gelegd, zonder te denken vanuit beperkingen en onmogelijkheden. Vervolgens heeft Linkin Business deze ideeen concreet vertaald naar een concept: BijHuub, een unieke en multifunctionele locatie voor alle vormen van werken en werkoverleg en events. BijHuub refereert aan het samenzijn of samenkomen bij Huub. Huub is tweede naam van Errol. Op basis van dit concept is er een logo en huisstijl gerealiseerd inclusief afgeleide icoontjes voor de mogelijkheden die BijHuub biedt, te weten: Vergaderen BijHuub, Lunchen BijHuub, Events BijHuub, Diner en BBQ BijHuub.

Linkin Business heeft de huisstijl doorvertaald naar de website, de digitale nieuwsbrief en visitekaartjes. Ook zijn de social media kanalen op de juiste manier vastgelegd, ingericht en geactiveerd. In nauwe samenwerking is er een datum vastgesteld en zijn alle zakelijke contacten en de bedrijven van De Boekelermeer uitgenodigd voor “Open dag”. BijHuub heeft Linkin Business gevraagd de vaste partner voor alle marketing- social media en innovatie activiteiten te blijven.

Ga naar de website van BijHuub