De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier en passie tientallen websites en webshops mogen begeleiden. Enerzijds eigenlijk omdat wij veel verschillende marketing ervaringen hebben met bedrijven en dus weten hoe het werkt, anderzijds vanuit onze strategische aanpak en daadkrachtig projectmanagement.

Als je een website wilt, kun je natuurlijk naar een webdesign bureau gaan. Echter, dient dit bureau dan nog wel aangestuurd te worden. Het liefst met strategische, conceptuele, technische en creatieve input. Want wat onze opdrachtgevers willen is geen website of webshop, maar succesvoller worden via het internet!

Vanuit een strategische aanpak ontwikkelen we dan een webconcept met functioneel ontwerp. Vervolgens gaan wij dit webconcept toetsen en verfijnen. Pas daarna komt het daadwerkelijke bouwen. Een vergelijking die wij wel is maken is wanneer je een huis laat bouwen. Dan ga je och ook niet naar de timmerman? De route zou dan kunnen: architect, bouwkundig ingenieur, bestektekening, aannemer. Feitelijk is dat met het bouwen van een website of webshop precies zo. Al deze 4 rollen nemen wij voor je over. Zo ontstaat een beter eindresultaat.

Hieronder een aantal projecten die wij  hebben begeleid:

Website RPAnhn
Webshop Texelana
Website Administratiekantoor Winkelaar
Webshop Mijnijzerwaren.nl

Wil je een nieuwe website of webshop? Wij begeleiden je graag. Neem vandaag nog contact met ons op.