Een businessplan is essentieel om planmatig en gestructureerd van start te gaan of door te groeien. Alhoewel het goed op papier zetten van een ‘de business’ nog best een klus is, kan het zo zijn dat je dat al voor elkaar hebt. Uit ervaring weten wij dat (startende) ondernemers het prettig vinden om met een professional te sparren over deze opzet.

Daarom heeft Linkin Business de BusinessPlanCheck (BPC) ontwikkeld. Met de BusinessPlanCheck (BPC) bestuderen wij kritisch jouw plan. Vervolgens geven wij je in een interactieve sessie feedback en handige tips om het idee of het bedrijf nog beter te presenteren. Nuttig voor jou om inzicht te krijgen in ‘blinde vlekken’ maar ook van essentieel belang indien dit plan (ook) voor andere doeleinden is bedoeld. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken bij financiers of externe investeerders.

Natuurlijk kunnen wij ook in samenwerking met je het gehele businessplan uitschrijven. Door een uitgebreid interview en aanvullend marktonderzoek helpen wij je efficiënt en onderbouwd verder.

Wil je praktische tips van ervaren ondernemers als houvast en fundament voor jouw (nieuwe) business? Neem dan contact met ons op.